ΕΛΛΑΔΑ

Νέα δολοφονία στη Γλυφάδα

νέα-δολοφονία-στη-γλυφάδα-272317

Μια ακόμα δολοφονία καταγράφεται τις τελευταίες μέρες, αυτή τη φορά στην Γλυφάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες θύμα είναι ένας 66χρονος από τη Γλυφάδα, στον οποίο επιτέθηκε με μαχαίρι ο γιος της συντρόφου του.

Του κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στην κοιλιά. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, αλλά δεν τα κατάφερε.

Συγκεκριμένα, τον περίμενε έξω από το μαγαζί της μητέρας του και οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια. Τότε ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και του κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στην κοιλιά. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, αλλά δεν τα κατάφερε.

Αμέσως μετά, ο 51χρονος παραδόθηκε στην Αστυνομία και ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του, λόγω διαφορών που είχε μαζί του.

Έλειπε χρόνια στο εξωτερικό ο 51χρονος

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής, ο 51χρονος είχε να εμφανιστεί ίσως και δεκαετίες στη γειτονιά και έλειπε στο εξωτερικό.

Αυτόπτης μάρτυρας όπως περιγράφει «στις 6 και μισή το πρωί είδα το θύμα κάτω πεσμένο και επί τόπου πήραμε τηλέφωνο την αστυνομία και τη σύντροφο του θύματος. Άκουσα να φωνάζει »βοήθεια» και είδα και σπασμένα τζάμια κάτω. Προφανώς έσπασε η τζαμαρία από τον τσακωμό μεταξύ τους. Ο άνθρωπος είχε σφυγμό, είχε τις αισθήσεις του γιατί κατέβηκε γιατρός κάτω μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Πρώτα ήρθε η αστυνομία και μετά το ΕΚΑΒ».

Πάντως όλοι οι γείτονες αναφέρουν ο 66χρονος και η μητέρα του ήταν αγαπητοί στη γειτονιά και ευγενέστατοι.

newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου