ΕΛΛΑΔΑ

Στο ψυχιατρείο ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της βιολόγου Suzanne Eaton: Τι υποστηρίζει τώρα

στο-ψυχιατρείο-ο-κατηγορούμενος-για-τ-271318

Ο 27χρονος καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της Suzanne Eaton έχει μεταφερθεί από τα μέσα Νοεμβρίου στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, όπου παρακολουθείται από ειδική επιτροπή στο πλαίσιο της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης που έχει παραγγελθεί από τις δικαστικές Αρχές.

Η Suzanne Eaton είχε δολοφονηθεί άγρια και είχε βιαστεί ενώ βρισκόταν στο Κολυμπάρι Χανίων ως ομιλήτρια σε διεθνές συνέδριο Μοριακής Βιολογίας. Το άγριο έγκλημα είχε σοκάρει το πανελλήνιο, όπως και η αποκάλυψη πως ο 27χρονος που κατηγορείται, γιος ιερέα και πατέρας δυο μικρών παιδιών, την είχε βιάσει και μετά θάνατον!

Αλλάζει την κατάθεση για τη δολοφονία της Suzanne Eaton!

Μια ανατροπή στα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα φέρνει στο φως η εφημερίδα Πατρίς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 27χρονος κατηγορούμενος φέρεται τώρα να ισχυρίζεται ότι δεν βίασε ποτέ τη Suzanne Eaton!

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση σε σχέση με την αλλαγή στην κατάθεσή του είναι πως όταν τον είχαν συλλάβει, είχε περιγράψει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, που προκάλεσαν φρίκη ακόμη και τους έμπειρους αξιωματικούς της ασφάλειας Χανίων, για τα όσα είχαν γίνει την ημέρα που δολοφονήθηκε η Suzanne Eaton!

Η αλλαγή αυτή, σύμφωνα με την εφημερίδα, δεν αποκλείεται να οφείλεται στο γεγονός ότι στα δείγματα που είχαν ληφθεί από τον κόλπο και τον πρωκτό της άτυχης Suzanne Eaton δεν ανιχνεύτηκε γενετικό υλικό (σπέρμα) του 27χρονου Χανιώτη. Αυτό όμως σύμφωνα με τους ειδικούς δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν υπήρξε και βιασμός, δεδομένου ότι η σορός ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Οι αρμόδιοι προχώρησαν σε λήψη σηπτικών υγρών στα οποία ενδεχομένως δεν συμπεριλήφθηκε το σπέρμα του 27χρονου ή ακόμα και αν ελήφθη δεν κατέστη δυνατή η ανίχνευσή του λόγω της σήψης. Τονίζεται ότι η ποιότητα του υλικού λόγω αποσύνθεσης συνιστά σαφή αποτρεπτικό παράγοντα ταυτοποίησης.

Ο δικηγόρος Παντελής Ζέλιος, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του κατηγορουμένου και ήδη τον επισκέφτηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, τόνισε πως το θέμα με το γενετικό υλικό έχει κομβική σημασία.

Μάλιστα, διερωτήθηκε αν «έχουμε να κάνουμε με κάποιον φαντασιόπληκτο που επιζητούσε δημοσιότητα ή συμβαίνει κάτι άλλο».

Πηγή: newsit.gr, με πληροφορίες από zarpanews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου