ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιθέα: 17χρονη δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση σε λεωφορείο

καλλιθέα-17χρονη-δέχθηκε-σεξουαλική-πα-269913

Σεξουαλική παρενόχληση από έναν 50χρονο δέχθηκε 17χρονη μαθήτρια που βρίσκονταν σε λεωφορείο της γραμμής 040, στην Καλλιθέα. Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης και η ανήλικη κοπέλα έχει αναφέρει το περιστατικό στις Αρχές.

Η 17χρονη μαθήτρια, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, βρίσκονταν σε λεωφορείο της γραμμής 040, στην Καλλιθέα, και λίγο μετά την επιβίβασή της κατάλαβε ότι την κοιτά επίμονα ένας συνεπιβάτης. Η κοπέλα ενοχλήθηκε, έφυγε από το κάθισμα που καθόταν και πήγε στο πίσω μέρος του λεωφορείου.

Ο 50χρονος την ακολούθησε, πήγε και κάθισε δίπλα της, ενώ – όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 – είχε καλυμμένα τα χέρια του με μια μπλούζα. Σύμφωνα με την 17χρονη, ξαφνικά ένιωσε ένα άγγιγμα στο δεξί της πόδι κοντά στα γεννητικά της όργανα. Σοκαρισμένη η ανήλικη μαθήτρια άρχισε να φωνάζει και όταν ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες για να αποβιβασθούν επιβάτες ο 50χρονος επιχείρησε να διαφύγει, δεν τα κατάφερε όμως.

Οι υπόλοιποι επιβάτες κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 50χρονο, το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Στην συνέχεια η 17χρονη ειδοποίησε την μητέρα της, ενώ στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και οδήγησαν τον 50χρονο στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας.

Λίγο αργότερα η 17χρονη κοπέλα, συνοδευόμενη από την μητέρα της, μετέβη και η ίδια στο τμήμα όπου ζήτησε την ποινική του δίωξη του 50χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και θα δικασθεί στο Αυτόφωρο.

newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου