ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός βρέθηκε ο 34χρονος ηθοποιός Στράτος Βαλσαμίδης

νεκρός-βρέθηκε-ο-34χρονος-ηθοποιός-στρά-269875

Νέα τροπή παιρνει η υπόθεση της εξαφάνισης του 34χρονου ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί εδώ και μία εβδομάδα. Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού.

Οι συνθήκες του θανάτου του δημιουργούν πολλά ερωτήματα, καθώς το αυτοκίνητο βρέθηκε σε πολυσύχναστο δρόμο, πράγμα που καθιστά αδύνατο να βρισκόταν εκεί νεκρός, επί μία εβδομάδα και να μην το είχε αντιληφθεί κανείς.

Για την εξαφάνιση του 34χρονου ηθοποιού, μάλιστα, είχε εκδοθεί silver alert, καθώς είχε κριθεί ότι η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο – φόβοι που επαληθεύτηκαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha τα αίτια του θανάτου παραμένουν αδιευκρίνιστα, αφού ο ιατροδικαστής δεν έχει καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα και αναμένονται ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Η οικογένειά του, τον αναζητούσε με τη βοήθεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», της Αγγελικής Νικολούλη. Μάλιστα απόψε είναι το βασικό θέμα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Βέβαια πλέον η έρευνα της εκπομπής θα στραφεί, όχι στο που μπορεί να βρισκεται ο 34χρονος ηθοποίος, αλλά στο τι συνέβη και τις περίεργες και ύποπτες συνθήκες θανάτου του.

Ένα νέο θρίλερ που κόβει την ανάσα ερευνά η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Παράλληλα η εκπομπή θα ερευνήσει και άλλες ενδιαφέρουσες υποθέσεις.
[thepressroom.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου