ΕΛΛΑΔΑ

Ποιος βουλευτής ροχάλιζε σφυρίζοντας την ώρα που ο Αβραμόπουλος έκανε παρουσίαση

ποιος-βουλευτής-ροχάλιζε-σφυρίζοντα-269562

Το θέμα της παρουσίασης στα μέλη της κοινοβουλευτική επιτροπής Εξωτερικών και Αμυνας ήταν τα νέα εξοπλιστικά προγράμματα. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έκανε την ενημέρωση, όταν ξαφνικά ένα παρατεταμένο -με σφύριγμα- ροχαλητό άρχισε να παρεμβαίνει από την πλευρά των βουλευτών.

«Η παρουσίαση εκ μέρους του κ. Δ. Αβραμόπουλου των νέων προτάσεων του υπουργείου Αμυνας για τα εξοπλιστικά προγράμματα βρισκόταν ήδη στο μέσον, όταν ξαφνικά ακούστηκε ταυτόχρονα με τη φωνή του υπουργού και ένα έντονο… «χρρρ, χρρρ, χρρρ». Ο κ. Αβραμόπουλος παρουσίαζε στα μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής Εξωτερικών και Αμυνας τις προτάσεις για το πώς θα γίνονται οι προμήθειες των εξοπλιστικών προγραμμάτων, με την παρουσία και ενός αρχηγού κόμματος.

Ελάχιστοι έδωσαν σημασία στα απανωτά και κλιμακούμενα σε ένταση «χρρρ, χρρρ, χρρρ,», αλλά όταν αυτά συνοδεύθηκαν και από ένα υπόκωφο… σφύριγμα ανέλαβε δράση ο εκ των υφυπουργών κ. Αθ. Δαβάκης να ανακαλύψει τι ακριβώς συμβαίνει. Εντόπισε λοιπόν έναν εύσωμο «γαλάζιο» βουλευτή να κοιμάται μακαρίως. Επειδή οι συνεδριάσεις τέτοιου τύπου χαρακτηρίζονται απόρρητες, ρώτησα τον κ. Δαβάκη ποιος ήταν αυτός ο βουλευτής. Και μου τον «έδωσε» χωρίς δυσκολία. Ηταν ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος!»

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου