ΕΛΛΑΔΑ

Ψυχάρης και Μουρούτης μαλώνουν στο twitter για το «πέτσινο πέναλτι» του Ολυμπιακού

ψυχάρης-και-μουρούτης-μαλώνουν-στο-twitter-γ-269553

Δεν αντιστάθηκε ο βουλευτής Ανδρέας Ψυχάρης στον πειρασμό να πειράξει τον δηλώμενο Ολυμπιακό Γιώργο Μουρούτη που γκρίνιαζε στο twitter για τις περιπέτειες του Ολυμπιακού χθες απέναντι στην Μάντσεστερ.

Η αργή έγινε με tweet του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, που έγραψε: «Μισή ώρα καντενάτσιο την MU πέτσινο πέναλτι, άδικο φάουλ, δεν πειράζει Θρύλε!» Ο Αντώνης Πανούτσος του απήντησε « Αδικο φάουλ ναι. Πέτσινο πέναλτι όχι. Ο Χολέμπας πέφτει στην πλάτη του και τον ρίχνει κάτω.»

Λίγο αργότερα παρενέβη ο Ανδρέας Ψυχάρης με την λακωνική ερώτηση «πέτσινο πέναλτι;» Ο Γιώργος Μουρούτης σε μια … επίδειξη ψυχραιμίας απάντησε «προφανώς ήσουν Βουλή δεν είδες το ματς » για εισπράξει την απάντηση του βουλευτή «κατανοώ την στενοχώρια σου αλλα μάλλον πρέπει να διαβάσεις τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου».

Σήμερα, ο Ανδρέας Ψυχάρης έγραψε υπαινικτικά στον προσωπικό του λογαριασμό: «Οι Ολυμπιακοί αντί να κλαιγονται για ένα δήθεν πέτσινο πέναλτι θα πρέπει να χαίρονται που παρουσίασαν μια βελτιωμένη εικόνα στην Ευρώπη.»

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου