ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαρισμένος ο διευθυντής που απήγαγαν οι «Θεματοφύλακες» στην Πιερία

σοκαρισμένος-ο-διευθυντής-που-απήγαγ-269295

Ενα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Αιγίνιο Πιερίας όταν τουλάχιστον πέντε άτομα από την ομάδα «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» απήγαγαν τον διευθυντή του γυμνασίου της περιοχής βάζοντάς του χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Ο γυμνασιάρχης βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την καταδρομική επίθεση εις βάρος του, ενώ το πολύ σοβαρό επεισόδιο έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια γονέων και καθηγητών, οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.

Μιλώντας στο protothema.gr ο δήμαρχος Πύδνας Αναστάσιος Μανωλάς, ανέφερε ότι η επίθεση εναντίον του διευθυντή έγινε στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

«Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι ο άνθρωπος είναι καλά στην υγεία του. Βρίσκεται σε σοκ καθώς καταλαβαίνετε ότι είναι αδιανόητο να έρχονται τουλάχιστον πέντε άτομα να σου βάζουν χειροπέδες και να σε βάζουν σε ένα αυτοκίνητο μη γνωρίζοντας πού πας. Προσπάθησα να μιλήσω μαζί του, αλλά δεν ήταν σε θέση να μου εξηγήσει το περιστατικό. Ο άνθρωπος έχει τρομάξει πάρα πολύ».

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», όπως αποκαλούνται, δεν είναι από την περιοχή ενώ συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς όταν έφθασαν στο τμήμα και παρέδωσαν τον διευθυντή.

«Οι πληροφορίες μου λένε ότι δεν είναι από την περιοχή τα άτομα αυτά. Η επίθεση έγινε από περίπου πέντε άτομα ενώ έξω από το αστυνομικό τμήμα μαζεύτηκαν και άλλοι, περίπου καμιά δεκαριά από αυτούς. Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια γονιών και εκπαιδευτικών» πρόσθεσε ο δήμαρχος.

Θεοδωρικάκος: Προκλητικές και απαράδεκτες τέτοιες συμπεριφορές

«Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι προκλητικές και απαράδεκτες και η Αστυνομία δεν πρέπει να επιτρέψει την επανάληψή τους», δήλωσε σχετικά με το επεισόδιο στην Πιερία ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου