ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες – Νεκρός από κοροναϊό 35χρονος, λίγες μέρες μετά την πρώτη δόση

σέρρες-νεκρός-από-κοροναϊό-35χρονος-λ-267856

Εννέα ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο της Παρθένας Κουτμερίδου, η Τριανταφυλλιά Σερρών θρηνεί τον χαμό του 35χρονου Κυριάκου που έχασε κι εκείνος την μάχη με τον κορονοϊό.

“Ήταν 35 χρονών, δεν ξέρω τι έγινε ακριβώς, ο αδερφός μου είχε κάνει το εμβόλιο Σάββατο και την Τρίτη βγήκε θετικός στον ιό και από εκεί και πέρα πήραμε την κάτω βόλτα” σημείωσε ο αδελφός του μιλώντας στο Mega.

Ήταν μόλις 35 χρόνων χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Ο κορονοϊός όμως απεδείχθη ισχυρότερος. Αφήνει πίσω του ένα μικρό παιδάκι. “Δυστυχώς δεν προλάβαμε να κάνουμε έγκαιρα αυτά που έπρεπε, δηλαδή να εμβολιαστούμε, να κάνουμε, να ράνουμε” πρόσθεσε ο αδελφός του θύματος.

Ο φόβος γύρω από το εμβόλιο τον απέτρεψε από το να εμβολιαστεί. Αν και πήγε εγκαίρως στο νοσοκομείο Σερρών και από εκεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, δεν τα κατάφερε.

“Τώρα πόσο καθυστέρησε και τι έκανε, στο τέλος τον πείσαμε να το κάνει. Τώρα ο καθένας είχε τους λόγους του. Και εμείς που το κάναμε στην αρχή διστάζαμε φοβόμασταν” συμπλήρωσε.

Ο πατέρας τους δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο Σερρών, μη γνωρίζοντας τον χαμό του λατρεμένου γιου του. “Τώρα δεν είναι ώρα να καταλογίσουμε ευθύνες, αλλά έφυγε ένα παιδί 35 χρονών και ένα παιδάκι, έχει μία γυναίκα, έχει οικογένεια και είναι κρίμα” πρόσθεσε ο αδελφός του θύματος.

Η κηδεία τελέστηκε χθες το απόγευμα σε κλίμα οδύνης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου