ΕΛΛΑΔΑ

Αμφιλοχία: Πούλησαν αλκοόλ σε ανήλικους που κατέληξαν στο νοσοκομείο

αμφιλοχία-πούλησαν-αλκοόλ-σε-ανήλικο-267160

Οι ανήλικοι, που δεν συνοδεύονταν από ενήλικους, διακομίστηκαν ξεχωριστά ο ένας από τον άλλο από δύο διαφορετικά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής.

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αμφιλοχία με την ανευθυνότητα δύο ανδρών που δραστηριοποιούνται στη νυχτερινή διασκέδαση, καθώς επέτρεψαν σε δύο ανήλικους να καταναλώσουν οινοπνευματώδη ποτά με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου!

Οι ανήλικοι, που δεν συνοδεύονταν από ενήλικους, διακομίστηκαν ξεχωριστά ο ένας από τον άλλο από δυο διαφορετικά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής με συμπτώματα μέθης και οι γιατροί κατάφεραν να τους συνεφέρουν με την κατάλληλη αγωγή. Όπως όφειλαν, ειδοποίησαν για τα περιστατικά τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.

Μετά από έρευνες, συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας ο 26χρονος ιδιοκτήτης του ενός μπαρ και ο 40χρονος προσωρινά υπεύθυνος του δεύτερου που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου. Μαζί τους παραπέμφθηκε ο πατέρας του ενός ανήλικου που συνελήφθη και κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ αναζητείται και ο κηδεμόνας του δεύτερου.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου