ΕΛΛΑΔΑ

Προμελετημένο το στυγερό έγκλημα στην Ιεράπετρα

προμελετημένο-το-στυγερό-έγκλημα-στη-265460

Προμελετημένο φέρεται να ήταν το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Κρήτης όπου ένας φαρμακοποιός από την Ιεράπετρα σκότωσε τον πατέρα και την αδερφή του.

Το συγκεκριμένο συμπέρασμα βγήκε μετά από την νεκροψία-νεκροτομή και τις αστυνομικές έρευνες. Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο 55χρονος φαρμακοποιός είχε σχεδιάσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στον φόνο του 75χρονου πατέρα του και της 42χρονης αδερφής του.

Ο ιατροδικαστής δήλωσε πως πρόκειται για μία πραγματική εκτέλεση καθώς πυροβόλησε εξ επαφής τον πατέρα του. Ο 55χρονος έβαλε το 9αρι στο κούτελο του πατέρα του και στη συνέχεια τον πυροβόλησε και στον θώρακα δύο-τρεις φορές.
Επίσης όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο 55χρονος πυροβόλησε την αδερφή του με το ίδιο όπλο από απόσταση περίπου μισού μέτρου. Στη συνέχεια ο δράστης έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όπλο που κρατούσε ο 55χρονος άνηκε στον Σκοπευτικό Σύλλογο της περιοχής.

Τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας φέρεται να είναι η αιτία της τραγωδίας, σενάριο που ενισχύεται δεδομένου ότι πάνω στον δράστη βρέθηκαν σημειώματα που αφορούσαν την διαθήκη και την διευθέτηση περιουσιακών στοιχείων.

Οι κάτοικοι της περιοχής που γνώριζαν τον 55χρονο αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης αντιμετώπιζε και ψυχολογικά προβλήματα.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου