ΕΛΛΑΔΑ

Με κλεμμένο αυτοκίνητο έκαναν διαρρήξεις σε Καβάλα και Δράμα

με-κλεμμένο-αυτοκίνητο-έκαναν-διαρρή-265146

Δυο Έλληνες και ένας αλλοδαπός που κυκλοφορούσαν με κλεμμένο αυτοκίνητο, ήταν οι δράστες τεσσάρων διαρρήξεων που είχαν γίνει το πρωί του Σαββάτου σε περιοχές της Καβάλας και της Δράμας. Όμως, το ίδιο μεσημέρι, εντοπίστηκαν ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Καβάλας.

Οι δράστες είχαν κλέψει τα ξημερώματα του Σαββάτου από την πόλη της Καβάλας ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου υπήρχαν διάφορα έγγραφα και εργαλεία και είχαν πάει με αυτό σε αγροτική περιοχή όπου διέρρηξαν ένα όχημα και σε οικισμούς της Καβάλας και της Δράμας, όπου παραβίασαν τρία καταστήματα. Σε δυο από αυτά, βρήκαν χρήματα, έναν φορητό υπολογιστή, δύο κινητά, διάφορα εργαλεία και έγγραφα, ενώ κατά την τελευταία διάρρηξη έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν το κλεμμένο αυτοκίνητο και το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων, μεταξύ των οποίων ένας φορητός υπολογιστής, δυο κινητά και εργαλεία, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Επιπλέον, κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης που βρέθηκε στην κατοχή ενός από τους δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου