ΕΛΛΑΔΑ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ: “Πρέπει ο τόπος να αλλάξει σελίδα“

ο-νίκος-ανδρουλάκης-στα-γραφεία-του-κι-264852

Στα γραφεία του Κινήματος Αλλαγής βρέθηκε λίγο μετά τις 11:15 το πρωί της Δευτέρας ο νέος πρόεδρος της παράταξης, Νίκος Ανδρουλάκης, για τη διαδικασία της παράδοσης παραλαβής της προεδρίας, όπου του επιφύλασσαν θερμή υποδοχή ο Νίκος Σαλαγιάννης, ο γραμματέας Μανώλης Χριστοδουλάκης και τα μέλη της ΕΔΕΚΑΠ.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε πως ο τόπος έχει ανάγκη για μια ισχυρή φωνή προόδου αλλά και για μια εποχή όπου τα κόμματα θα δίνουν λύσεις και δεν θα είναι κλειστοί και πελατειακοί μηχανισμού που θα διχάζουν.

“Μεγάλη μέρα σήμερα για την παράταξη. Προχωράμε δυναμικά, να ανασυγκροτήσουμε την αριστερά. Έχει ανάγκη ο τόπος μία ισχυρή φωνή προόδου, ρεαλισμού, μια ισχυρή σοσιαλδημοκρατική φωνή. Και ο στόχος μου είναι αυτό να το προσφέρει το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη γιατί πρέπει και ο τόπος να αλλάξει σελίδα. Να πάμε σε μια εποχή όπου οι πολίτες θα θεωρούν ότι τα κόμματα δίνουν λύσεις και όχι ότι είναι μηχανισμοί κλειστοί, πελατειακοί, που διχάζουν και δεν βοηθούν να πάει ο τόπος μπροστά. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και θα ξεκινήσουμε από σήμερα ώστε όλα τα θέματα να τα απαντήσουμε σωστά και με προοπτική”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Νωρίτερα, ο Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών όπου επισκέφθηκε τον τάφο της Φώφης Γεννηματά και του Ανδρέα Παπανδρέου, αφήνοντας από ένα λευκό τριαντάφυλλο.

news247.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου