ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Πλεύρης: «Έτσι θα ξαπλώσω κάτω τον Ηλία Κασιδιάρη»

κώστας-πλεύρης-έτσι-θα-ξαπλώσω-κάτω-τ-264847

Πεπεισμένος πως σε μία μονομαχία με τον Ηλία Κασιδιάρη θα κατάφερνε εύκολα να τον «ξαπλώσει κάτω», εμφανίζεται ο Κώστας Πλεύρης, ο οποίος σχολιάζει επίσης και την άναδρη επίθεση του υποψηφίου βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Λιάνα Κανέλλη.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ, Κώστας Πλεύρης, σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, μιλάει για τις πολεμικές τέχνες με τις οποίες ασχολήθηκε στα νεανικά του χρόνια, επειδή ήταν «κοντός και αδύνατος», ενώ σχολιάζει και την κινησιολογία του Ηλία Κασιδιάρη κατά το περιστατικό στο τηλεοπτικό στούντιο του Ant1.

«Σηκώθηκε επάνω, δεν είχε ανοικτά τα πόδια δεν είχε λυγισμένα τα γόνατα και έδινε χτυπήματα που ποτέ δεν δίνονται με αυτόν τον τρόπο. […] Το χειρότερο όλων ήταν δε, ότι επειδή δεν είχε στάση πολεμικών τεχνών, παραλίγο να χάσει την ισορροπία του και να πέσει», λέει ο Κώστας Πλεύρης. Ωστόσο ο ίδιος καταδικάζει απερίφραστα την πράξη του Ηλία Κασιδιάρη, λέγοντας πως ποτέ δεν χτυπάς κάποιον ο οποίος είναι πιο αδύναμος από εσένα.

«Και ωραίες ιδέες να έχεις, αν τις επιβάλλεις με τις γροθιές, χάνεις τον ανδρισμό σου. Δεν χτυπάς πάντως μία γυναίκα», λέει, ενώ περιγράφοντας ένα αντίστοιχο σκηνικό στο οποίο θα ήταν αυτός στην θέση του κ. Κασιδιάρη, θα έδειχνε τα βιβλία του στην Ηλία Κανέλλη ως αντεπιχειρήματα και σε περίπτωση που εκείνη τον χαστούκιζε, τότε λέει πως θα αποχωρούσε από την συζήτηση.

Ο Κώστας Πλεύρης, σίγουρα δεν είναι πρότυπο γεροδεμένου άνδρα, κάτι που και ο ίδιος παραδέχεται. Ο σωματότυπός του ήταν αυτός που τον ώθησε μόλις τελείωσε το σχολείο να ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, καθώς την εποχή που ήταν νεαρός, χρειάστηκε αρκετές φορές να προστατεύσει τον εαυτό του.

Αναφορικά με την αντιπαράθεση που είχε και ο ίδιος με τον Ηλία Κασιδιάρη, στο πλατώ του τηλεοπτικού σταθμού, ΚΟΝΤRA, εμφανίζεται πεπεισμένος πως θα «τον ξάπλωνε κάτω» εάν έρχονταν στα χέρια. Ο Ηλίας Κασιδιάρης τον είχε αποκαλέσει «ανθρωπάκο 160 χρονών», ωστόσο ο κ. Πλεύρης ψύχραιμος του είπε πως εάν θέλει να λογαριαστούν, να βγουν έξω να τον «ξαπλώσει κάτω»…

iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου