ΕΛΛΑΔΑ

Τζόγος με όπλα και χασίς σε καφενείο της Κέρκυρας

τζόγος-με-όπλα-και-χασίς-σε-καφενείο-τη-264382

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ο 53χρονος αλλοδαπός προσωρινά υπεύθυνος του καφενείου που εκτελούσε χρέη dealer.

Σε «βασίλειο της παρανομίας» είχε μετατραπεί ένα καφενείο στη νότια Κέρκυρα, όπως αποδείχθηκε από την αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για παράνομο τζόγο καθώς, εκτός από την διενέργεια χαρτοπαίγνιου με αρκετό χρήμα, διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν ναρκωτικά και παράνομα όπλα!

Στο κατάστημα συνελήφθησαν πέντε Έλληνες και ένας αλλοδαπός ηλικίας 40 ως 54 χρόνων, ενώ αναζητείται ο 51χρονος ιδιοκτήτης του. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ο 53χρονος αλλοδαπός προσωρινά υπεύθυνος του καφενείου που εκτελούσε χρέη dealer στην διεξαγωγή μιας παραλλαγή του τυχερού παιχνιδιού «πόκα» στην οποία συμμετείχαν οι υπόλοιποι.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης καθώς και τρία κυνηγετικά όπλα χωρίς άδειες κατοχής, τα οποία κατασχέθηκαν. Στο ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι με την πράσινη τσόχα, κατασχέθηκαν 1.510 ευρώ, μάρκες πονταρίσματος, τράπουλες, χειρόγραφες σημειώσεις. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων, κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου