ΕΛΛΑΔΑ

Δραπέτης κυκλοφορούσε ελεύθερος επί επτάμισι χρόνια

δραπέτης-κυκλοφορούσε-ελεύθερος-επί-263237

Τελικά ο 38χρονος την… «πάτησε» από έναν τυπικό τροχονομικό έλεγχο.

Kατάφερνε να μένει ασύλληπτος επί επτάμισι χρόνια, αλλά την… «πάτησε» από έναν τυπικό τροχονομικό έλεγχο ένας 38χρονος Έλληνας δραπέτης φυλακών, ο οποίος είχε παραβιάσει το Μάιο του 2013 την άδεια που του είχε χορηγηθεί από τις φυλακές του Μαλανδρίνου όπου εξέτιε ποινή για αρπαγή, πλαστογραφία και άλλα αδικήματα!

Όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. της Τροχαίας Λιβαδειάς, το πρωί της Τετάρτης, διαπιστώθηκε ότι είχε κηρυχθεί δραπέτης κι έτσι συνελήφθη. Μάλιστα, εξακριβώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν ακόμη ένα ένταλμα σύλληψης της Α΄ ανακρίτριας Πρωτοδικών Χαλκίδας για διακεκριμένες κλοπές και μια καταδικαστική απόφαση του Α’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών για κλοπή αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας από κοινού.

Ο 38χρονος προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Τανάγρας και, μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης που διερευνά τις δραστηριότητές του στο διάστημα που αναζητούνταν, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς που αναμένεται να διατάξει το εγκλεισμό του στο κατάστημα κράτησης.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου