ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας χτύπησε την κόρη του με ξύλινη κουτάλα – Οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο

πατέρας-χτύπησε-την-κόρη-του-με-ξύλινη-262922

Πατέρας στην Κρήτη χτύπησε τη 14χρονη κόρη του με ξύλινη κουτάλα στο κεφάλι και τα πόδια επειδή καθυστέρησε να επιστρέψει στο σπίτι μετά το σχολείο.

Σύμφωνα με το cretalive η ανήλικη μετά το περιστατικό αυτό, έφυγε κρυφά μέσα στη νύχτα, περπάτησε γύρω στα τρία χιλιόμετρα και κατέφυγε σε φιλικό σπίτι. Οι άνθρωποι όταν ενημερώθηκαν για το συμβάν, σκέφτηκαν να καλέσουν το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την Αστυνομία.

Ο 52χρονος πατέρας παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμου ατόμου και της απειλής σε βάρος ανήλικου. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε, ωστόσο στον πατέρα τέθηκε ο περιοριστικός όρος να μην πλησιάζει την ανήλικη κόρη του στον χώρο της μέχρι να διεξαχθεί η δίκη.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο η 14χρονη είχε σχολάσει από το σχολείο και αντί να πάρει το λεωφορείο για το σπίτι, κατέβηκε στο κέντρο της πόλης με μία φίλη για βόλτα. Για το επίμαχο περιστατικό με τον πατέρα της φέρεται να κατέθεσε ότι φοβήθηκε για την ζωή της καθώς είναι επιθετικός γενικά.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου