ΕΛΛΑΔΑ

Αρνείται την μεταγωγή του στον Κορυδαλλό ο Στάθης Μπούκουρας

αρνείται-την-μεταγωγή-του-στον-κορυδα-262872

Αρνείται να μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, από το Σωφρονιστικό Κατάστημα Ναυπλίου όπου κρατείται, προκειμένου να εξεταστεί από την Ειδική Επιτροπή της Βουλής για το θέμα της άρσης ασυλίας, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ευστάθιος Μπούκουρας.

Με υπεύθυνη δήλωσή του ο βουλευτής, που κρίθηκε τον περασμένο Ιανουάριο προφυλακιστέος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, εκφράζει τη διαμαρτυρία του για την μεταγωγή του και τονίζει ότι δεν επιθυμεί να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό.

Στη δήλωσή του αναφέρει: «Διαμαρτύρομαι και δεν επιθυμώ τη μεταγωγή μου στις φυλακές Κορυδαλλού, διότι η κλήση που έλαβα από τον πρόεδρο της ειδικής μόνιμης επιτροπής κοινοβουλευτικής δεοντολογίας κ. Μαρκογιαννάκη, ήταν προκειμένου να μεταχθώ και να εμφανιστώ ως βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου ενώπιον της επιτροπής στην ειδικά καθορισμένη αίθουσα στη βουλή και όχι στις γυναικείες Κορυδαλλού.

»Είμαι βέβαιος ότι οι συνάδελφοί μου δεν θα δεχθούν ποτέ να αρθεί η βουλευτική μου ασυλία γιατί αγαπώ το κυνήγι και πολύ πριν δεχτώ την πρόταση της Χρυσής Αυγής να συνεργαστώ μαζί της και να είμαι υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Κορινθίας είχα αγοράσει από τα πιο γνωστά οπλοπωλεία της Αθήνας ένα κυνηγετικό όπλο σαν αυτά τα οποία έχουν οι μισοί τουλάχιστον βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου που κατοικούν και εκλέγονται στην περιφέρεια».

Σημειώνει δε ο κατηγορούμενος βουλευτής, με κεφαλαία γράμματα, ότι για το επίμαχο όπλο η Ελληνική Αστυνομία του έχει χορηγήσει νόμιμη άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου