ΕΛΛΑΔΑ

Επιχείρηση για την σύλληψη ζευγαριού διαρρηκτών στο Ηράκλειο

επιχείρηση-για-την-σύλληψη-ζευγαριού-262659

Δεκάδες αστυνομικοί της Ασφαλείας Ηρακλείου, της Ε.Κ.Α.Μ. Κρήτης, της Ο.Π.Κ.Ε., του Τ.Α.Ε., της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ομάδας Πεζών Περιπολιών συμμετείχαν σε μια ευρεία επιχείρηση που εκτελέστηκε σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου για την σύλληψη ενός ζευγαριού Ελλήνων που έκαναν διαρρήξεις!

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγινε έρευνα στο σπίτι τους όπου βρέθηκαν μια γεννήτρια και ένα αλυσοπρίονο την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν, ενώ ο άνδρας συνελήφθη καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή. Από την έρευνα, προέκυψε ότι από τις 9 Ιουνίου ως τις 8 Νοεμβρίου είχαν διαπράξει τέσσερις διαρρήξεις, μια σε επιχείρηση και τρεις σε σπίτια.

Από αυτά είχαν κλέψει την γεννήτρια, δυο μπαταρίες και ένα κινητό συνολικής αξίας 880 ευρώ, καθώς και διάφορα έγγραφα. Σε βάρος του ζευγαριού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ ο άνδρας παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

«Άδειασαν» κατάστημα εστίασης στην Κέρκυρα

Στα χέρια των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έπεσε ένας Έλληνας ο οποίος, μαζί έναν ακόμη συνεργό του που αναζητείται, είχε διαρρήξει το πρωί του Σαββάτου ένα κατάστημα εστίασης στην περιοχή των Λιαπάδων στην Κέρκυρα και είχαν αρπάξει έναν φορητό υπολογιστή, μία τηλεόραση, ένα στερεοφωνικό καθώς και 350 ευρώ. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για κλοπή από κοινού και ο συνεργός του αναζητείται.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου