ΕΛΛΑΔΑ

Κουβέλης: Η διαφθορά λεηλατεί το δημόσιο χρήμα

κουβέλης-η-διαφθορά-λεηλατεί-το-δημόσ-262560

Με τον Εθνικό Συντονιστή για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, Ιωάννη Τέντε, συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από τον βουλευτή του κόμματος, Σπύρο Λυκούδη και τον εκπρόσωπο Τύπου Χρήστο Μαχαίρα.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης εκφράσθηκε, εκ μέρους του κ. Κουβέλη, η υποστήριξη της ΔΗΜΑΡ στο έργο του Εθνικού Συντονιστή, επισημάνθηκε η ανάγκη ενίσχυσης του θεσμού και παρουσιάστηκαν οι προτάσεις του κόμματος για το πολιτικό χρήμα και την αναθεώρηση της συνταγματικής πρόβλεψης περί ευθύνης υπουργών.

Αμέσως, μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Κουβέλης, δήλωσε:

«Επισκεφτήκαμε, σήμερα, τον Εθνικό Συντονιστή για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς τον κ. Τέντε, δηλώνοντας ότι το έργο που πρέπει να υπάρξει είναι σημαντικό για την αντιμετώπιση της διαφθοράς. Ο Εθνικός Συντονιστής σε συνεργασία και με άλλα συναρμόδια όργανα πρέπει άμεσα να προχωρήσει στην αντιμετώπιση αυτής της μεγάλης πληγής. Η διαφθορά λεηλατεί το δημόσιο χρήμα και καταστρέφει το ΑΕΠ, δηλαδή τον ιδρώτα του ελληνικού λαού. Η ΔΗΜΑΡ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ στηρίζει με όλες τις δυνάμεις το έργο του Εθνικού Συντονιστή αλλά και όλων εκείνων των οργάνων που έχουν ως σκοπό να αντιμετωπισθεί το φαινόμενο της διαφθοράς».

zougla.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου