ΕΛΛΑΔΑ

54χρονος οδηγός σκοτώθηκε στο ορυχείο Μαυροπηγής της ΔΕΗ

54χρονος-οδηγός-σκοτώθηκε-στο-ορυχείο-μ-260757

Τραγικό θάνατο στο ορυχείο Μαυροπηγής της ΔΕΗ βρήκε σήμερα 54χρονος, ο οποίος εργαζόταν σε εργολάβο της Δημόσιας Επιχείρησης.

Ο εργάτης έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε, στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, από φορτηγό το οποίο χειρίζετο ο ίδιος και στο νοσοκομείο που διακομίστηκε, διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του.

Στην ανακοίνωσή της για το τραγικό γεγονός η ΔΕΗ αναφέρει τα εξής: «Σήμερα Πέμπτη 29.10.15 και ώρα 11:15 περίπου έχασε τη ζωή του εργαζόμενος σε εργολάβο της Επιχείρησης. Το θανατηφόρο ατύχημα συνέβη στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης των φορτηγών – οχημάτων αναδόχων, στο ορυχείο Μαυροπηγής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και από τη θέση στην οποία βρέθηκε προκύπτει ότι παρασύρθηκε από το όχημα του οποίου ήταν οδηγός. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Αστυνομική Διεύθυνση Πτολεμαΐδας.

Από την πλευρά τους οι υπηρεσίες της ΔΕΗ τίθενται στην διάθεση των αρμοδίων αρχών και παράλληλα θα προβούν σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους για την διερεύνηση των αιτίων του ατυχήματος, για τα μέτρα που τυχόν θα έπρεπε να είχαν ληφθεί από τον εργολάβο.

Η Διοίκηση της ΔΕΗ ΑΕ εκφράζει τη βαθειά θλίψη της για το ατύχημα και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος».

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου