ΕΛΛΑΔΑ

Αναβολικά, κοκαΐνη και κάνναβη σε κρυψώνα στο Ηράκλειο

αναβολικά-κοκαΐνη-και-κάνναβη-σε-κρυψ-258529

Οργανωμένη σπείρα που δραστηριοποιείτο στην διακίνηση «σκληρών» και «μαλακών» ναρκωτικών, αλλά και αναβολικών ουσιών στο Ηράκλειο, αποτελούσαν τέσσερις Έλληνες που μπήκαν στο στο στόχαστρο των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών και συνελήφθησαν με συντονισμένη επιχείρηση.

Οι αστυνομικοί είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση τους τέσσερις υπόπτους και τους επιτηρούσαν αθέατοι σε κάθε τους βήμα. Όταν τους είδαν να συγκεντρώνονται σε έναν υπαίθριο χώρο σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου όπου φάνηκε ότι διατηρούσαν «καβάντζα» στην οποία έκρυβαν το παράνομο εμπόρευμά τους, το απόγευμα της Τρίτης, επενέβησαν και τους πέρασαν χειροπέδες.

Τόσο στην υπαίθρια κρυψώνα, όσο και στα σπίτια, τις αποθήκες και τα αυτοκίνητα των δραστών, κατασχέθηκαν συνολικά 946 γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης, δύο ζυγαριές ακριβείας και ένα πιστόλι κρότου, αλλά και 76 χάπια και 18 φιαλίδια αναβολικών σκευασμάτων τα οποία επίσης διακινούσαν σε θαμώνες γυμναστηρίων. Επιπλέον, κατασχέθηκαν 590 ευρώ και δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα και οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αναγκαίων ρυθμίσεων για την εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με το νέο Κώδικα Αντιντόπινγκ.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου