ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Δε θα προσβάλει το βούλευμα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

γλυκά-νερά-δε-θα-προσβάλει-το-βούλευμα-258327

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος αλλά και για δυο πλημμελήματα που αφορούν στην ψευδή καταγγελία, επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και την ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση, θα καθίσει ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών δεν σκοπεύει να προσβάλει το βούλευμα, δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισής του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης στον ΑΝΤ1.

«Με τα στοιχεία που θα προσκομίσουμε, με τα στοιχεία τα οποία θα ελεγχθούν και από τους δικαστές, θεωρώ ότι όσο μπορέσουμε θα υπερασπιστούμε και τη θέση του κατηγορουμένου, η οποία είναι σαφής και προανακριτικά και ανακριτικά, συν με αυτά που θα προσθέσουμε και στη διάρκεια της δίκης» είπε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

«Αυτό το οποίο θέλουμε να αποδείξουμε είναι ότι δεν υπήρχε κανένας σχεδιασμός. Αυτό το οποίο έγινε αφορούσε εκείνη τη μοιραία νύχτα και τίποτα περισσότερο», υπογράμμισε.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου