ΕΛΛΑΔΑ

Λύθηκε το μυστήριο με τις 3.400 σφαίρες στον Κηφισό

λύθηκε-το-μυστήριο-με-τις-3-400-σφαίρες-στο-257062

Οι αρχικές υπόνοιες των Αρχών βγήκαν αληθινές και έτσι λύθηκε το μυστήριο με τις 3.400 σφαίρες που βρέθηκαν προχθές, διάσπαρτες επί του οδοστρώματος, στην Λ. Κηφισού, στο ύψος του Κολωνού.

Όπως προέκυψε, οι σφαίρες και τα κουτιά με τις σφαίρες έπεσαν από το όχημα ενός νόμιμου εμπόρου όπλων. Ο έμπορος δεν το αντιλήφθηκε εγκαίρως παρά μόνο όταν έφτασε στο κατάστημά του, κατά την καταμέτρηση.

Βλέποντας την είδηση, εμφανίστηκε από μόνος του στο Τ.Α. Κολωνού με τα νόμιμα παραστατικά και εξήγησε τι είχε συμβεί, ωστόσο σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για την πλημμελή φύλαξη του οπλισμού.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

«Πρωινές ώρες της 14-12-2021, μετά από κλήση στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), μετέβησαν στη Λ. Κηφισού στην Αθήνα και διαπίστωσαν στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος, διασπορά μεγάλου αριθμού φυσιγγίων πυροβόλου όπλου. Τα φυσίγγια περισυλλέγησαν και κατασχέθηκαν.

Μεσημβρινές ώρες σήμερα (16-12-2021), μετέβη αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού ημεδαπός ιδιοκτήτης καταστήματος εμπορίας όπλων και πυρομαχικών και δήλωσε ότι πρωινές ώρες της 14-12-2021, κατά τη μεταφορά με αυτοκίνητο σε κατάστημά του, χωρίς να το αντιληφθεί απώλεσε συσκευασίες με αριθμό φυσιγγίων.

Για το ανωτέρω συμβάν ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και από το Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί όπλων».

news247.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου