ΕΛΛΑΔΑ

Μαντινεία Νασιάκου

μαντινεία-νασιάκου-256519

Η Μαντινεία Νασιάκου συνεχίζει να καταγράφει σημαντικές επιτυχίες και να κερδίζει σπουδαία βραβεία. Συγκεκριμένα, στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, το εμβληματικό κρασί της εταιρείας Semeli, κατέκτησε Χρυσό Μετάλλιο.

H Μαντινεία Νασιάκου, μία από τις πιο αγαπημένες Μαντινείες στην Ελλάδα, χαρακτηρίζεται από τα έντονα αλλά φίνα αρώματα της ποικιλίας του Μοσχοφίλερου με το τριαντάφυλλο και το λεμόνι σε πρώτο πλάνο.

Στο στόμα είναι ένα φρουτώδες αλλά ισορροπημένο κρασί, αρμονικό και δροσερό, με τραγανή οξύτητα, νεύρο και επίγευση μακράς διάρκειας. Ταιριάζει ιδανικά με ψάρια, θαλασσινά και οστρακοειδή, ενώ συνοδεύει εξαιρετικά τα ασιατικά πιάτα με πολύπλοκα αρώματα. Σερβίρεται σε θερμοκρασία 9ο – 10ο C.

WebSite: http://www.semeliwines.gr/

Facebook:www.facebook.com/SemeliWines

Twitter:www.twitter.com/SemeliWines

– ΤΕΛΟΣ –

Σχετικά με τη Σεμέλη Οινοποιητική

Η οινοποιία Σεμέλη, ιδρύθηκε στην περιοχή της Σταμάτας το 1979 παράγοντας ποιοτικό κρασί σε περιορισμένες ποσότητες. Το 1999 ξεκίνησε η κατασκευή του οινοποιείου στη Νεμέα, ενός από τα πιο σύγχρονα οινοποιεία της Ευρώπης, σε μία από τις ψηλότερες πλαγιές στην περιοχή Κούτσι.

Στο νέο αυτό οινοποιείο άρχισε η παραγωγή μίας σειράς κρασιών υψηλών προδιαγραφών, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά γηγενείς ποικιλίες της Πελοποννήσου. Η Σεμέλη Οινοποιητική σήμερα εξακολουθεί να κρατά υψηλή την ποιότητα που ανέκαθεν χαρακτήριζε τα προϊόντα της.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου