ΕΛΛΑΔΑ

Η εταιρεία Emirates αναζητεί αεροσυνοδούς από την Ελλάδα: Θα πραγματοποιήσει 3.800 προσλήψεις

η-εταιρεία-emirates-αναζητεί-αεροσυνοδούς-απ-255265

Υποψήφιους που θα ενταχθούν στο προσωπικό πτήσης αναζητεί η αεροπορική εταιρεία Emirates, η οποία διοργανώνει ακόμη μια ημέρα καριέρας στην Ελλάδα, για να βρει τους κατάλληλους που θα καλύψουν μερικές από τις 3.800 θέσεις εργασίας.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Athens Electra Palace θα μιλήσουν εκπρόσωποι της εταιρείας δίδοντας περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία, αλλά και τη δουλειά του πληρώματος καμπίνας.

Οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια αναλυτική παρουσίαση για τον ρόλο του μέλους πληρώματος καμπίνας, τις απαιτήσεις της θέσης, αλλά και θα προνόμια που απολαμβάνουν όσοι εργάζονται στον Ομιλο.

Η διαδικασία, βέβαια, δεν είναι τόσο εύκολη, καθώς, το επόμενο στάδιο είναι ένα τεστ στα αγγλικά και μια ομαδική συζήτηση με βάση τις ικανότητες των υποψηφίων.
Οσοι καταφέρουν να περάσουν με επιτυχία όλα τα στάδια της συνέντευξης, θα έχουν την ευκαιρία για άμεση απασχόληση στην εταιρεία.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21 έτος ηλικίας, να διαθέτουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και να προσκομίσουν μία φωτογραφία με επαγγελματική αμφίεση.

Σημειωτέον ότι η Emirates ήδη πραγματοποιεί πτήσεις σε 142 προορισμούς και 80 χώρες.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου