ΕΛΛΑΔΑ

Στα μαχαίρια ο Οικονόμου με τη ΔΗΜΑΡ: Στον «αέρα» η υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Αττικής

στα-μαχαίρια-ο-οικονόμου-με-τη-δημαρ-στ-254899

Πλήθος ερωτηματικών εγείρεται γύρω από την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Βασίλη Οικονόμου για την περιφέρεια Αττικής, η οποία όπως όλα δείχνουν αναδεικνύεται… προβληματική.

Ο ίδιος έχει διαμηνύσει πως περιμένει από τη ΔΗΜΑΡ να τον στηρίξει, αφήνοντας ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο να αποσύρει την υποψηφιότητά του με την αιτιολογία ότι δέχεται «πόλεμο» από το ίδιο του το κόμμα.

Ωστόσο, το στρατόπεδο της ηγεσίας ρίχνει τους τόνους και σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ενθαρρύνει την υποψηφιότητα του κ. Οικονόμου, παραπέμποντας στην αυριανή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, οπότε και θα συζητηθεί μεταξύ άλλων και το συγκεκριμένο θέμα παρουσία βεβαίως του Προέδρου Φώτη Κουβέλη.

Οι σχέσεις πάντως του ΠΑΣΟΚογενή βουλευτή με το εσωτερικό της Αγίου Κωνσταντίνου δεν βρίσκονται στην καλύτερη φάση τους, δεδομένου ότι η πρόωρη ανακοίνωση της εν λόγω υποψηφιότητας ξεσήκωσε αντιδράσεις στην κομματική βάση, και προκάλεσε «παγωμάρα» ακόμα και σε βουλευτές με ορισμένους μάλιστα να προτείνουν-προ μηνός- για την περιφέρεια Αττικής την κ. Μαρία Γιαννακάκη.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου