ΕΛΛΑΔΑ

Και άλλα δυσάρεστα στοιχεία στο φως για την 33χρονη – Ο ύποπτος που ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

και-άλλα-δυσάρεστα-στοιχεία-στο-φως-γι-25440

«Τις επόμενες ημέρες θα βγουν στο φως και άλλα στοιχεία, δυστυχώς καθόλου ευχάριστα» υπογραμμίζουν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν βάλει στο κάδρο και άνδρα από το περιβάλλον της μικρής. Την ίδια ώρα ερευνούν τις σχέσεις της 33χρονης με την οικογένεια, ενώ περιμένουν τα ευρήματα από το laptop της

Ενα δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον, μια αρρωστημένη 33χρονη γυναίκα και ενδεχομένως ένα διεθνές κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας φέρνουν στο φως η αρπαγή και η σεξουαλική εκμετάλλευση της δεκάχρονης. Η 33χρονη που συνελήφθη φέρεται να ομολόγησε ότι «της αρέσουν τα ανήλικα παιδιά», ενώ σοκάρουν τα όσα έγιναν γνωστά μέσα από την κατάθεση της μικρής, την οποία κρατούσε για σχεδόν δύο μέρες χορηγώντας της και ναρκωτικές ουσίες σε διαμέρισμα στην περιοχή της Σοφούλη στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Η υπόθεση προκαλεί σοκ, καθώς για πρώτη φορά ένα 10χρονο παιδί ζει τον απόλυτο εφιάλτη, όταν μια γυναίκα το αρπάζει, το μεταφέρει σπίτι της, το ντύνει, το βάφει, του δίνει ναρκωτικές ουσίες, με σκοπό να κάμψει τις αντιστάσεις του και το φωτογραφίζει, αφού πρώτα ασελγεί πάνω του.

Οι Αρχές δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει την έρευνα για την πολύκροτη υπόθεση και για την ώρα αποκλείουν μια νέα σύλληψη. Ωστόσο έχουν βάλει στο κάδρο των ερευνών μεταξύ άλλων και έναν άνδρα από το ευρύτερο περιβάλλον της 10χρονης. Προβληματισμός επικρατεί στις Αρχές για το οικογενειακό περιβάλλον της μαθήτριας, το μέλλον της οποίας βρίσκεται στα χέρια της εισαγγελέως ανηλίκων.

Ψυχολόγοι στο πλευρό της

Για την ώρα εξακολουθεί να φιλοξενείται στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, χωρίς να δέχεται πολλές επισκέψεις, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται παιδοψυχολόγοι και άλλοι ειδικοί. «Η οικογένεια ήξερε» δηλώνει κατ’ επανάληψη αυτές τις ημέρες ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, καλώντας τη μητέρα της μικρής να καταθέσει στην Αστυνομία όσα γνωρίζει για την κατηγορούμενη. Η μητέρα όταν μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, αμέσως μετά τη σύλληψη της 33χρονης για να την αναγνωρίσει, δήλωσε αρχικά ότι δεν τη γνώριζε, αλλά στη συνέχεια κατέθεσε ότι την ήξερε και ότι μπερδεύτηκε επειδή είχε σχεδόν ξυρίσει το κεφάλι της.

«Τις επόμενες ημέρες θα βγουν στο φως και άλλα στοιχεία, δυστυχώς καθόλου ευχάριστα» σημειώνουν στο «Εθνος της Κυριακής» στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση με άκρα μυστικότητα. Ο συνήγορος της μητέρας και του αδελφού της 10χρονης, Αλέξης Κούγιας, εκτίμησε ότι θα χρειαστούν περίπου δύο μήνες για να εξιχνιαστεί πλήρως η υπόθεση, οι επιτελείς της Αστυνομίας όμως δηλώνουν ότι ασχολούνται νυχθημερόν με το θέμα, προκειμένου να ολοκληρώσουν την έρευνα σύντομα. Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης άσκησε σε βάρος της 33χρονης κακουργηματική ποινική δίωξη.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου