ΕΛΛΑΔΑ

Στρατούλης: Το Ποτάμι αφανίζει το ΠΑΣΟΚ – Ανδρουλάκης: Θα συγκυβερνήσετε με τη ΝΔ

στρατούλης-το-ποτάμι-αφανίζει-το-πασο-252949

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι το Ποτάμι συρρικνώνει σημαντικά το ΠΑΣΟΚ, αλλά ο γραμματέας του τον προειδοποίησε ότι αν αυτό συμβεί θα καταλήξει να συγκυβερνά με τον… Μάκη Βορίδη, κατά τη διάρκεια πρωινής εκπομπής του Mega.

Οι πιθανές αλλαγές στο πολιτικό τοπίο μετά την άφιξη του νέου σχηματισμού που δημιούργησε ο Στ.Θεοδωράκης ήταν το κύριο θέμα συζήτησης στην πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή του Mega την Τρίτη, παρουσία (μεταξύ άλλων) του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Μάκη Βορίδη, του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη και του γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ.Στρατούλης απαντώντας στον κ.Βορίδη υποστήριξε ότι η φθορά στον κυβερνητικό εταίρο της ΝΔ είναι τέτοια που συμβάλλει στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να απαιτήσει τελικά εθνικές εκλογές αμφισβητώντας την πολιτική νομιμοποίηση της κυβέρνησης Σαμαρά.

«Το Ποτάμι, από ότι φαίνεται, αν είναι έτσι όπως λένε οι δημοσκοπήσεις, επηρεάζει κατά κύριο λόγο το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ. Κυρίως το ΠΑΣΟΚ που το αφανίζει. Είναι κυβερνητικός σας σύμμαχος και μπορεί αυτό να αφανίσει και την κυβέρνηση και να πέσει η κυβέρνησή σας. Ή, στις Ευρωεκλογές που εμείς έχουμε στόχο να είμαστε πρώτοι και να σας περάσουμε, εσάς μαζί με το ΠΑΣΟΚ, θα δημιουργηθεί μείζον πολιτικό ζήτημα γιατί θα πούμε ότι δεν έχετε πολιτική νομιμοποίηση και θα ζητήσουμε εθνικές εκλογές για να φύγει η κυβέρνησή σας, η τρόικα και τα μνημόνιά σας», είπε ο κ.Στρατούλης απευθυνόμενος στον κ.Βορίδη.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ωστόσο δεν άφησε το σχόλιο να «πέσει κάτω» και προειδοποίησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Κύριε Στρατούλη, κάντε το σταυρό σας να υπάρχει ΠΑΣΟΚ γιατί μετά θα συγκυβερνήσετε με τη Νέα Δημοκρατία, με τον κ.Βορίδη»…

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου