ΕΛΛΑΔΑ

Μετανάστες συνελήφθησαν για διάρρηξη σε μαγαζί στη Σάμο

μετανάστες-συνελήφθησαν-για-διάρρηξ-252256

Ήταν και το πρώτο συμβάν του νησιού για το 2020

«Ποδαρικό» στα… κρατητήρια της Ασφάλειας Σάμου έκανε ένας ανήλικος μετανάστης, η επ’ αυτοφώρω σύλληψη του οποίου από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. για απόπειρα διάρρηξης σε ένα κατάστημα στο Βαθύ ήταν και το πρώτο συμβάν στο νησί του βόρειου Αιγαίου για το 2020!

Ένας περαστικός αντιλήφθηκε τρεις αλλοδαπούς την στιγμή που παραβίασαν την είσοδο ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με σκοπό να κλέψουν και ειδοποίησε τους αστυνομικούς οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή. Εκείνοι επενέβησαν άμεσα και προσπάθησαν να συλλάβουν τους δράστες που το έβαλαν στα πόδια βλέποντάς τους, αλλά οι δυο από αυτούς κατάφεραν να ξεφύγουν.

Όμως, ο 17χρονος συνεργός τους έπεσε στα χέρια των αστυνομικών και προσήχθη στην Ασφάλεια. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου, ενώ στο πλαίσιο της προανάκρισης που συνεχίζεται αναζητούνται οι αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων δύο συνεργοί του και ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου