ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν μπορεί να κλείσει τα σαγόνια της» λέει η μητέρα της 17χρονης που ξυλοκοπήθηκε

δεν-μπορεί-να-κλείσει-τα-σαγόνια-της-250637

Στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε η μητέρα της 17χρονης, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον πρώην σύντροφο της, στην Έδεσσα.

Ο 33χρονος οδηγήθηκε σήμερα (20.12.2021) ενώπιον της κυρίας εισαγγελέως και παραπέμφθηκε στον κύριο ανακριτή Έδεσσας, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί μέχρι αύριο το πρωί, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας.

Ο 33χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της αρπαγής, της επικίνδυνης, σωματικής βλάβης, της απειλής και της εξύβρισης.

“Το παιδί μου είναι χτυπημένο, είναι σοκαρισμένο, είναι υποχρεωμένο κατά το νόμο να δίνει τις απαντήσεις που πρέπει, αλλά κλαίει ανά πέντε λεπτά. Βαριά χτυπημένη δεν είναι, αλλά τα σαγόνια της ακόμα δεν μπορεί να τα κλείσει, τα χείλια της είναι χτυπημένα, ματωμένα…”, είπε η μητέρα της 17χρονης στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Και συνέχισε: “Έχουν χωρίσει εδώ και μιάμιση εβδομάδα. Χωρίσανε, η κόρη μου αποφάσιε να βγει έξω, την παρακολούθησε, μπήκε στο ίδιο μαγαζί με αυτήν, που ήταν με την παρέα της. Ένας από την παρέα της ανέλαβε και την έφερε σπίτι, απλώς δεν περίμενε, γιατί δεν το φανταζόντουσαν, ζούμε σε πολύ μικρή πόλη, να γίνει αυτό που έγινε. Την άφησε στο σπίτι και έφυγε. Μέχρι να ανοίξει την τσάντα, να βγάλει τα κλειδιά… Ήταν κρυμμένος πίσω από ένα αυτοκίνητο από ό,τι κατάλαβα. Δεν κατάλαβε από πού της ήρθε. Μένω στον πρώτο όροφο. Δεν άκουσα τίποτα. Δεν φώναξε καν το παιδί από τον τρόμο του. Δεν φώναξε από το σοκ του. Πιστεύω ότι υπήρχε μία σχέση χειρισμού, έχουν γίνει πάρα πολλά με αυτόν τον άνθρωπο… Και μόνο που ένας 33χρονος τα έχει με μία 17χρονη, λέει πολλά”.

Ακούστε όσα είπε η μητέρα της 17χρονης στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Το χρονικό της υπόθεσης

Το ζευγάρι είχε ενάμιση χρόνο σχέση και η 17χρονη αποφάσισε να βάλει τέλος, καθώς αντιλήφθηκε σημάδια βιαιότητας. Εκείνος δεν το δέχτηκε. Τα ξημερώματα είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της και την ώρα που η κοπέλα έψαχνε τα κλειδιά της, εκείνος εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της. Στη συνέχεια, την άρπαξε από τα μαλλιά και την έσυρε μέσα στο αυτοκίνητο του. Την έβαλε μέσα και τη χτυπούσε για μισή ώρα. Μετά, της σκούπισε τα αίματα με μωρομάντηλα, απειλώντας την πως αν έλεγε τι συνέβη, θα της έκανε χειρότερα.

Η 17χρονη επέστρεψε στο σπίτι, όπου βρισκόταν η μητέρα της που σοκαρίστηκε αντικρίζοντας την κόρη της και έντρομη κάλεσε την αστυνομία και στη συνέχεια κατέθεσαν μήνυση.

newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου