ΕΛΛΑΔΑ

Φωκίδα: Πέταξε τα ναρκωτικά, διέφυγε και πήγε να κρυφτεί… σπίτι του

φωκίδα-πέταξε-τα-ναρκωτικά-διέφυγε-κα-247384

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον δράστη από τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του.

Ξέφυγε από το μπλόκο αστυνομικών στην Ιτέα Φωκίδας πετώντας από το παράθυρο του αυτοκινήτου του τα «φιξάκια» με τα ναρκωτικά, αλλά έκανε το λάθος να κρυφτεί στο… σπίτι του όπου είχε κι άλλες ποσότητες ένας 21χρονος Έλληνας!

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής, όταν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. έκαναν σήμα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του νεαρού να σταματήσει για έλεγχο. Όμως, εκείνος πέταξε στον δρόμο τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και ένα τσιγαριλίκι και πάτησε γκάζι, καταφέρνοντας να διαφύγει. Προφανώς, δεν σκέφτηκε ότι οι αστυνομικοί θα μάθαιναν την ταυτότητά του από τον… αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου!

Έτσι, πήγε σαν… κύριος στο σπίτι του, όπου λίγο αργότερα έφτασαν αστυνομικοί του τμήματος Ιτέας και τον συνέλαβαν! Στο σπίτι βρέθηκαν και άλλες μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και σπόροι, δυο μεταλλικοί τρίφτες και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατασχέθηκαν και 360 ευρώ. Ο 21χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας, που του απήγγειλε κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών και απείθεια.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου