ΕΛΛΑΔΑ

Η Σητεία μεταξύ των ωραιότερων σημείων του κόσμου για ένα φιλί -Ρομαντική πρωτοβουλία που εξαπλώνεται παγκοσμίως

η-σητεία-μεταξύ-των-ωραιότερων-σημείω-247361

Εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Πρόκειται για μια πρωτότυπη, ρομαντική πρωτοβουλία υπό τον τίτλο «This is a good kiss spot» (εδώ είναι ένα ωραίο μέρος για φιλί) που συγκεντρώνει όλα εκείνα τα μέρη που είναι ιδανικά για ένα φιλί!

Ανάμεσα στα ωραιότερα σημεία, είναι πλέον και η Σητεία. Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από μια παρέα Ιταλών street artist οι οποίοι ψάχνουν σε όλες τις χώρες ανθρώπους που θα διαδώσουν αυτό το ερωτικό μήνυμα. Μικρά stickers, γράφει το anatolh.com, με την πληροφορία «Εδώ είναι ωραίο μέρος για να φιληθείτε» (This is a good kiss spot) ξεφυτρώνουν σε προσεκτικά επιλεγμένα σημεία σε κάθε χώρα του πλανήτη.

Η μυστηριώδης παρέα από την Ιταλία με το όνομα art collective 0707 ξεκίνησε αυτή την εκστρατεία με τα stickers ανανεώνοντας συνεχώς τη σχετική τους σελίδα στο facebook με κάθε νέα καταχώρηση από κάθε γωνιά του κόσμου.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας έχουν προταθεί γραφικά σημεία, κοντά σε μνημεία, σε γέφυρες, παγκάκια, αυτοκίνητα και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Σίδνεϊ, Ρώμη, Παρίσι, Βουδαπέστη αλλά και στη Σητεία στην Κρήτη!

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου