ΕΛΛΑΔΑ

Ισως και εντός της ημέρας η σύλληψή του Στάθη Παναγιωτόπουλου

ισως-και-εντός-της-ημέρας-η-σύλληψή-του-247308

Για ενδεχόμενη σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου ακόμα και εντός της ημέρας έκανε λόγο σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί οικογενειακή φίλη και μία από τις κοπέλες που έχουν προχωρήσει σε καταγγελία για δημοσιοποίηση υλικού ερωτικού περιεχομένου.

Ο κ. Λύτρας ανέφερε στην ΕΡΤ πως, πέρα από τις δύο κοπέλες που έχουν κάνει καταγγελία σε βάρος του πρώην παρουσιαστή της εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα”, υπάρχουν άλλα επτά παράνομα βίντεο με ισάριθμες κοπέλες στο διαδίκτυο και σχετίζονται με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Έτσι, οι περιπτώσεις ανέρχονται σε εννέα σύμφωνα με τον ποινικολόγο, ο οποίος έκανε λόγο για εξελίξεις εντός της ημέρας.

“Όποια κοπέλα έχει πέσει θύμα τέτοιων καταστάσεων να πάει στις αρχές να μιλήσει, δεν έχει να ντραπεί για κάτι. Να μην κατηγορούμε τα θύματα. Είναι φαλλοκρατικό να λέμε ότι οι κοπέλες έφταιγαν που επέτρεψαν καταγραφή. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να δημοσιοποιεί κατά αυτόν τον τρόπο”, είπε ο κ. Λύτρας.

news247.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου