ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη ημέρα αντιπαράθεσης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το βιβλίο του Κουφοντίνα

τρίτη-ημέρα-αντιπαράθεσης-νδ-συριζα-γ-247273

Συνεχίστηκε για τρίτη ημέρα η αντιπαράθεση ανάμεσα στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ για το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα, για τον Νίκο Γιαννόπουλο, το ιδρυτικό στέλεχος της «Ρόζα» που υπογράφει τον πρόλογο αλλά και για όσα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν σπεύσει να δηλώσουν πως θα… το διαβάσουν.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου επανήλθε την Παρασκευή, με αφορμή την ανάρτηση στην ιστοσελίδα rednotebook.gr τοποθέτησης του Δημοσθένη Παπαδάτου – Αναγνωστόπουλου, μέλους της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το βιβλίο του «Λουκά» της 17Ν. Στη ανάρτησή του ο Δημοσθένης Παπαδάτος – Αναγνωστόπουλος απαριθμεί τους λόγους για τους οποίους θα διαβάσει με ενδιαφέρον το βιβλίο του Κουφοντίνα.

Αυτή η ανάρτηση προκάλεσε την αντίδραση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ που ανέφερε:

«Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Δ. Παπαδάτος – Αναγνωστόπουλος, σπεύδει να διαφημίσει το βιβλίο του αρχιτρομοκράτη και κατ’ εξακολούθηση δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα. Πλέκει, ταυτόχρονα, το εγκώμιο του συντρόφου του Ν. Γιαννόπουλου που προλογίζει το βιβλίο. Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί πλέον να προσποιείται πως δεν βλέπει και δεν ακούει. Τα ψέματα τελειώνουν. Είναι υποχρέωσή του να πάρει θέση. Αμεσα και έμπρακτα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του απάντησε: «Αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε τη ΝΔ στον “εμφυλιοπολεμικό” της ξεπεσμό. Η χώρα έχει πολύ σημαντικότερα πράγματα να την απασχολούν, άλλο αν η ΝΔ κάνει ότι δεν το καταλαβαίνει αυτό».

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου