ΕΛΛΑΔΑ

Πλοίο Διαγόρας: Φάρσα για βόμβα έβγαλε τους επιβάτες άρον άρον στο λιμάνι

πλοίο-διαγόρας-φάρσα-για-βόμβα-έβγαλε-243152

Το πλοίο Διαγόρας αναχώρησε από το λιμάνι του Πειραιά με δύο ώρες καθυστέρηση. Αιτία ένα τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας…

Λήξη συναγερμού στο λιμενικό καθώς η απειλή για βόμβα στο πλοίο Διαγόρας της Blue Star Ferries, αποδείχθηκε φάρσα. Αργά χθες το απόγευμα (23-12-2021) προκλήθηκε αναστάτωση στους επιβάτες του ταχύπλοου καταμαράν καθώς στις 19:50, άγνωστος τηλεφώνησε στο υπουργείο Ναυτιλίας και έκανε λόγο για ύπαρξη βόμβας στο πλοίο ενώ αυτό βρισκόταν ακόμα στο λιμάνι του Πειραιά.

Το Διαγόρας όπου βρίσκονταν 780 επιβάτες, ελέγχθηκε από ειδικό κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος, ενώ εφαρμόστηκε τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης που υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το πλοίο εκκενώθηκε άμεσα, οι επιβάτες αποβιβάστηκαν στο λιμάνι του Πειραιά και οι άνδρες του λιμενικού τους απομάκρυναν από το σημείο.

Στο πλοίο ωστόσο δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο και αφού επιβίβασε και πάλι του επιβάτες του αναχώρησε στις 22:15, για το προγραμματισμένο δρομολόγιο του προς Χίο και Μυτιλήνη με πάνω από 2 ώρες καθυστέρηση. Δείτε τις εικόνες του lesvospost.com από το λιμάνι του Πειραιά…

NEWSIT.GR

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου