ΕΛΛΑΔΑ

Λιβαδειά: Ανήλικος έσπασε τη βιτρίνα μαγαζιού και άδειασε το ταμείο

λιβαδειά-ανήλικος-έσπασε-τη-βιτρίνα-μ-242969

Αστυνομικοί περιπολούσαν στην περιοχής και τον έπιασαν επ’αυτοφώρω.

Ούτε στιγμή δεν το σκέφτηκε ένας ανήλικος Έλληνας, ο οποίος έκανε θρύψαλλα τον υαλοπίνακα στην πρόσοψη μιας καφετέριας στη Λιβαδειά, όρμησε στο εσωτερικό και άδειασε την ταμειακή μηχανή αρπάζοντας όσα χρήματα είχε μέσα!

Ωστόσο, ο 16χρονος δράστης δεν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και του τοπικού τμήματος που περιπολούσαν στην περιοχή κι έτσι συνελήφθη επ’ αυτοφώρω. Στην κατοχή του κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό που είχε κλέψει από το ταμείο και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ σε βάρος των γονέων του σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας του.

Εξιχνιάστηκε κλοπή στην Πέλλα – Μία σύλληψη για κλοπή στη Λαμία

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά συνολικά 16 σακιά γεωργικού λιπάσματος είχε αρπάξει σταδιακά τον περασμένο Νοέμβριο και Δεκέμβριο από το προαύλιο μιας επιχείρησης σε περιοχή της Πέλλας ένας 48χρονος Έλληνας. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε για όλες τις κλοπές που είχαν συνολική αξία 320 ευρώ και σε βάρος του σχηματίστηκε από την Ασφάλεια δικογραφία, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων, εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθη ένας 29χρονος Έλληνας, ο οποίος ξάφρισε το κινητό ενός θαμώνα καφετέριας στη Λαμία και τράπηκε σε φυγή. Το κλεμμένο κινητό αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου