ΕΛΛΑΔΑ

Πυρά Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά του Γ. Στουρνάρα

πυρά-ανεξάρτητων-ελλήνων-κατά-του-γ-στ-242512
Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με αφορμή τη χθεσινή του παρουσία στο Eurogroup.

«O υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας δεν τόλμησε να θέσει στο χθεσινό Eurogroup το αίτημα περί δήθεν επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης που αποτέλεσε άλλωστε και το προεκλογικό πυροτέχνημα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ με βάση το οποίο κατάφεραν να υφαρπάξουν την ψήφο του ελληνικού λαού στις εκλογές της 17ης Ιουνίου», αναφέρει ο τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος, Νότης Μαριάς.

Σημειώνει ακόμη ότι «ο υπουργός Οικονομικών αφού έδωσε τα πάντα στο Eurogroup τελικά περιορίστηκε στο να διαβεβαιώσει τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης ότι θα εκτελέσει πιστά το μνημόνιο που έχει οδηγήσει στην οικονομική και κοινωνική χρεωκοπία του ελληνικού λαού», τονίζει ο κ. Μαριάς, προσθέτοντας ότι «πήγε, είδε, δεσμεύθηκε και απήλθε».

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα παλέψουν ενάντια στα μέτρα εφαρμογής του Μνημονίου και θα βάλουν φραγμό στην ανθρωπιστική κρίση η οποία κλιμακώνεται στη χώρα μας λόγω του Μνημονίου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου