ΕΛΛΑΔΑ

Μεταξουργείο: Το χρονικό της τραγωδίας με το νεκρό ζευγάρι -Υπό ψυχολογική υποστήριξη τα παιδιά

μεταξουργείο-το-χρονικό-της-τραγωδία-241896

Πρώτος τις δυο σορούς των αγαπημένων του γονιών εντόπισε ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού ηλικίας 17 ετών, ο οποίος αμέσως ειδοποίησε έναν οικογενειακό τους φίλο, ζητώντας του εσπευσμένα βοήθεια, περιγράφοντας το θέαμα που μόλις είχε αντικρίσει.

Όπως έγινε γνωστό από την πρώτη κιόλας στιγμή, πιθανότητα ο θάνατος του ζευγαριού προήλθε από αναθυμιάσεις, καθώς υπήρξε διαρροή υγραερίου από τη σόμπα που χρησιμοποίησαν το προηγούμενο βράδυ προκειμένου να ζεσταθούν από τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Ηφαιστίωνα που έπληξε και την Αττική.

Τα δυο νεαρότερα παιδιά της οικογένειας ηλικίας 9 και 11 ετών, κοιμόντουσαν σε άλλο δωμάτιο με αποτέλεσμα να μην αντιληφθούν και εκείνα το παραμικρό.

Ο ομοεθνής φίλος της οικογένειας, τον οποίο πρώτο κάλεσε τηλεφωνικά ο 17χρονος το πρωί, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στο newsit.gr τα όσα συνέβησαν μέχρι και την στιγμή που αντίκρισε το μακάβριο θέαμα.

«Έλα εδώ, έχουμε πρόβλημα. Έλα όσο πιο γρήγορα μπορείς» άκουσε να του λέει φανερά αναστατωμένος ο μεγάλος γιος της οικογένειας και εκείνος χωρίς να χάσει χρόνο έτρεξε να δει τι ακριβώς είχε γίνει.

Όταν έφτασε στο σπίτι, είδε τους φίλους του να βρίσκονται νεκροί στο υπνοδωμάτιο και άνδρες της ασφάλειας να κάνουν έρευνες.

Λίγα λεπτά αργότερα, σε κατάσταση σοκ τα παιδιά απομακρύνθηκαν από το διαμέρισμα και με την συνοδεία νοσηλευτών και ειδικών ψυχολόγων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Τις επόμενες ώρες θα παρακολουθούνται στενά και θα στηρίζονται από παιδοψυχολόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, όλοι στην γειτονιά κάνουν λόγο για μια φιλήσυχη και σεβαστή οικογένεια, με το ζευγάρι να έχει έρθει στην Ελλάδα εδώ και 25 χρόνια. Οι ίδιοι διατηρούσαν μάλιστα και ένα μίνι μάρκετ στην περιοχή της Καλλιθέας.

Ιδιαιτέρως αγαπητή ήταν η οικογένεια και στην Πακιστανική κοινότητα, καθώς ο 54χρονος άνδρας ήτα πρόεδρος των Σιιτών μουσουλμάνων Περιστερίου.

ΠΗΓΗ:newsit.gr/

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου