ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Εύβοια: Χωματουργός καταπλακώθηκε από μπουλντόζα

τραγωδία-στην-εύβοια-χωματουργός-κατ-239028

Ένας άνθρωπος με εμπειρία στο χειρισμό χωματουργικών μηχανημάτων βαρέου τύπου, έμελλε να βρει τραγικό θάνατο σήμερα, όταν καταπλακώθηκε από μπουλντόζα.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή ανάμεσα σε Άγιο Γεώργιο και στο Γαβαλά στο δήμο Κύμης-Αλιβερίου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο 71χρονος χωματουργός εντοπίστηκε στις 11 το βράδυ κάτω από το τουμπαρισμένο όχημα. Πρόκειται για τον Χαράλαμπο Κωνσταντίνου του Νικολάου από το Αυλωνάρι.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσπάθησε να κατεβάσει την μπουλντόζα από την νταλίκα, όταν εκείνη, από άγνωστη αιτία, ντεραπάρισε και τον πλάκωσε, καταλήγοντας μαζί σε μία χαράδρα με νερό.

Συγγενικό του πρόσωπο ειδοποίησε την αστυνομία αφού ανησύχησαν που δεν είχε επιστρέψει από το πρωί στο σπίτι. Πυροσβεστικά οχήματα, ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου και συνάδελφοί του χωματουργοί έδωσαν μάχη για να τον απεγκλωβίσουν, καθώς το σημείο ήταν λασπώδες και ο γερανός δε μπορούσε να πατήσει για να ανασύρει το βαρύ όχημα.

Μέχρι τις 10:30 το βράδυ δε έχει εντοπιστεί ο άτυχος χωματουργός. Ενώ όσο οι ώρες περνούσαν οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανός, όλο και λιγόστευαν.

Η ειδηση για τον τραγικό χαμό του 71χρονου, αφησε άφωνη την τοπική κοινωνία. Ο ατυχος χωματουργος ήταν γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητος. Ήταν ένας απο τους επαγγελματίες της περιοχής που είχε συμβαλει στη διάνοιξη του δρομου Αυλωνάρι-Οκτωνιά με τη βαριά χιονόπτωση πέρυσι.Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του Ελενη με την οποία είχαν αποκτήσει μία κορη την Ελευθερία και ένα γιο, το Νίκο που ασχολείται με το επάγγελμα του πατέρα του.

Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνόνται απο την αστυνομία.

Πηγή: eviakosmos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου