ΕΛΛΑΔΑ

Ταυτοποιήθηκε το αλυσοδεμένο πτώμα στη Χαλκιδική – Ανήκει σε αγνοούμενο

ταυτοποιήθηκε-το-αλυσοδεμένο-πτώμα-σ-238688

Λύθηκε το μυστήριο με το αλυσοδεμένο πτώμα στην Ποτίδαια της Χαλκιδικής. Ανήκει σε εξαφανισμένο μαθηματικό από την περιοχή Χαριλάου. Την πρώτη Νοεμβρίου εξαφανίζεται ο Κωνσταντίνος Βαβούρης, για τον οποίον είχε εκδοθεί σήμα Silver Alert. Δυστυχώς, σε αυτόν ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στις 6 Νοεμβρίου αλυσοδεμένο σε αυλάκι κάτω από την γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας.

Από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας, είχε προκύψει το συμπέρασμα πως ο Κωνσταντίνος Βαβούρης έχασε τη ζωή του από πνιγμό. Υπενθυμίζεται ότι η σορός έφερε τραύμα στο πίσω αριστερό μέρος του κεφαλιού, ήταν ενδεδυμένη με παντελόνι τζιν χρώματος μπλε σκούρο και πουκάμισο χρώματος μπλε, ενώ το σώμα και το κεφάλι ήταν περιτυλιγμένα με αλυσίδα. Από σημείο της αλυσίδας στο ύψος της μέσης κρέμονταν μεταλλικά βαρίδια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Σύμφωνα με έγγραφο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών/Υποδιεύθυνσης Βιολογικών και Βιοχημικών Εξετάσεων και Αναλύσεων, ο γενετικός τύπος της σορού ανδρός αγνώστων λοιπών στοιχείων που εντοπίστηκε στην περιοχή Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής την 06-11-2017, ανήκει σε 51χρονο ημεδαπό.

Voria.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου