ΕΛΛΑΔΑ

Μάσκα ΚΝ95 για ημερήσια χρήση – Η αντίδραση Βορίδη on air όταν το έμαθε

μάσκα-κν95-για-ημερήσια-χρήση-η-αντίδρ-237549

Το ζήτημα του κόστους της μάσκας υψηλής προστασίας ΚΝ95 που καλούνται να φορούν οι πολίτες τέθηκε στο υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη. Ο Υπουργός φάνηκε ότι δεν γνωρίζει ότι και αυτή, είναι μια μάσκας μιας χρήσης.

«Αυτή εδώ είναι μάσκα υψηλής προστασίας ΚΝ95. Άκουσα τον κύριο Μαγιορκίνη που πηγαίνει συνέχεια στον ΣΚΑΪ και δεν έρχεται εδώ να λέει ότι αυτές προσφέρουν υψηλή προστασία. Αυτή εδώ από τη στιγμή που βγήκαν αυτές οι ανακοινώσεις, αυξάνεται συνεχώς η τιμή της. Κάποιοι κερδοσκοπούν. Ξέρετε κάτι… Η απάντηση για ένα προϊόν το οποίο έχει ζήτηση θα έχει αύξηση, δεν με καλύπτει γιατί είναι ένα υγειονομικό προϊόν που μου το προτείνουν, σχεδόν επιβάλουν, η επιτροπή των λοιμωξιολόγων και οι υπουργοί. Άρα θα πρέπει να έχουν διασφαλίσει ότι κανένας κερατάς δεν πρόκειται να κερδοσκοπήσει. Αν αυτό κάνει 1 ευρώ και έχεις 5 παιδιά, σημαίνει 150 ευρώ τον μήνα για να μετακινούνται αυτά και εσύ», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, απευθυνόμενος στον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Καλά, αυτή δεν είναι ημερήσιας χρήσης» αντέδρασε ο Μάκης Βορίδης, με τον Γιώργο Παπαδάκη να του επισημαίνει ότι είναι ημερήσιας χρήσης και τον υπουργό δείχνει έκπληκτος. «Δεν πιστεύω να την πλένεται και να την αφήνετε έξω;» παρατήρησαν με χιούμορ μετά την αντίδραση του υπουργού Μάκη Βορίδη για τη μάσκα.

Δείτε τον διάλογο μετά το 14ο λεπτό στο βίντεο:

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου