ΕΛΛΑΔΑ

Στο πλευρό Τζιτζικώστα για την ηγεσία της ΝΔ ο Μάκης Βορίδης

στο-πλευρό-τζιτζικώστα-για-την-ηγεσία-236537

Τη απόφασή του να στηρίξει τον Απόστολο Τζιτζικώστα για την ηγεσία της ΝΔ γνωστοποίησε ο Μάκης Βορίδης, σε δήλωσή του από τη Βουλή.

«Η χώρα έχει ανάγκη να αντιμετωπιστεί η ηγεμονία της Αριστεράς, χρειάζεται μια ισχυρή και δυναμική αντιπολίτευση, απέναντι σε μια καθημερινά καταστροφική κυβέρνηση, να δοθεί μια ασυμβίβαστη μάχη απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ και στις πολιτικές του. Χρειάζεται ένα κόμμα, το οποίο θα έχει ανοιχτές πόρτες, θα είναι ένα κόμμα ιδεών, θα αναπτύξει τη μάχη αυτών των ιδεών και θα σταματήσει να είναι ένα κόμμα φατριών και μηχανισμών.

» Σε αυτή τη διαδικασία, ο υποψήφιος που έχει θέσει αυτά τα ζητήματα, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση αυτών των αρχών, είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας και στρατεύομαι σε αυτόν τον αγώνα δίπλα του».

Η αντίδραση Γεωργιάδη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης -ο οποίος είχε κοινή πορεία με τον Μάκη Βορίδη από τον ΛΑΟΣ στη ΝΔ, δήλωσε: «Όλοι έλεγαν πως είμαι ο υπαρχηγός του Μάκη Βορίδη. Τελικά ο Μάκης Βορίδης είναι ο υπαρχηγός του Τζιτζικώστα».

Μιλώντας στο iefimerida πρόσθεσε πως εκείνος είχε μιλήσει πρώτος για τη μάχη που πρέπει να δοθεί εναντίον της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς και όχι ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου