ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο γιος της 70χρονης που βρέθηκε νεκρή στο Ηράκλειο

συνελήφθη-ο-γιος-της-70χρονης-που-βρέθηκ-235703

Μυστήριο αποτελεί ακόμα ο θάνατος της 70χρονης γυναίκας, που βρέθηκε χθες το απόγευμα νεκρή μέσα στο σπίτι της, στα Πραιτώρια Ηρακλείου.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο πάτωμα του υπνοδωματίου της, με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι ενώ στο σπίτι βρίσκονταν ο γιος και ο σύζυγός της.

Συνελήφθη ο γιος για ενδοοικογενειακή βία

Σύμφωνα με τo CretaPost, χθες το απόγευμα έγινε ένας έντονος καβγάς ανάμεσα στον 46χρονο γιο και τους γονείς του. Μάλιστα ο καβγάς πήρε τόσο άγριες διαστάσεις που ο 46χρονος φέρεται να έσπρωξε την μητέρα του ενώ φέρεται να χειροδίκησε και σε βάρος του πατέρα του.

Η άτυχη 70χρονη λίγα λεπτά αργότερα βρέθηκε νεκρή στο πάτωμα με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Αυτό που ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί είναι αν η ίδια κατά τη διάρκεια του καβγά έπαθε ανακοπή και έπεσε ή αν το σπρώξιμο ήταν εκείνο που την έριξε και της προκάλεσε θανατηφόρο τραύμα.

Αυτό μένει να αποσαφηνιστεί από μία αξονική τομογραφία που ήδη έχει προγραμματιστεί να γίνει στη σορό της άτυχης γυναίκας από τον ιατροδικαστή. Η απάντηση αυτή θα δώσει και τη λύση στο γρίφο αν πρόκειται για έγκλημα ή για ανακοπή.

Παρ’ όλα αυτά ο 46χρονος γιος έχει ήδη συλληφθεί από τις αρχές με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας και αν αποδειχθεί ότι η μητέρα του έχασε την ζωή της εξαιτίας του σπρωξίματος, τότε θα συμπληρωθεί η ανάλογη κατηγορία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 46χρονος αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αλκοόλ εδώ και χρόνια ενώ, πάντα σύμφωνα με το cretapost, το 2013 είχε συλληφθεί ξανά για ενδοοικογενειακή βία. Τότε είχε χτυπήσει την αδερφή του.

Το 2016 είχε εμπλακεί σε ένα τροχαίο όταν έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ το όχημά του «καρφώθηκε» σε ελιές σε ένα χωράφι της περιοχής.

newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου