ΕΛΛΑΔΑ

Εφοδος της δίωξης ναρκωτικών σε σπίτι γνωστού εργολάβου

εφοδος-της-δίωξης-ναρκωτικών-σε-σπίτι-234209

Ένα αστυνομικό θρίλερ εκτυλίχθηκε χθες στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας όταν στο πολυτελές σπίτι ενός πασίγνωστου προσώπου των κατασκευών εισέβαλε η Δίωξη ναρκωτικών, αναφέρει η ιστοσελίδα Dikastiko. Η έφοδος της πολυπληθούς ομάδας της υπηρεσίας έγινε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρουσία εισαγγελέα και ήταν αστραπιαία προκειμένου να εξακριβωθούν καταγγελίες για ύπαρξη ναρκωτικών στο πολυτελές σπίτι.

Βρέθηκαν υπολείμματα

Η έφοδος έγινε σε σπίτι του προέδρου γνωστής κατασκευαστικής εταιρίας που εδρεύει στην Παιανία παρουσία εισαγγελέα μετά από καταγγελίες που οδήγησαν στην εντολή κατ΄οίκον έρευνας . Ο χώρος που ερευνήθηκε φέρεται να ήταν σε οίκημα ακριβώς διπλα στο κεντρικο σπιτι και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο άνδρας υποστήριξε ότι στο συγκεκριμένο χώρο ζει κάποιος που τον έχει νοικιάσει. Εικάζεται δε πως διαμένει μαζί με άτομο του κοντινού περιβάλλοντός του κατασκευαστη. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως οι αστυνομικοί εντόπισαν υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών .

Η διαδικασία ήταν πάντως σοκαριστική για τον πρώην ισχυρό άνδρα των κατασκευών ο οποίος βρέθηκε μπροστά σε μια αστραπιαία αστυνομική επιχείρηση. Το πρόσωπο αυτό βρίσκεται πάντως ήδη σε αντίστροφη πορεία από την ιλιγγιώδη άνοδό του τις περασμένες δεκαετίες, καθώς πριν από δυο χρόνια είχε καταψηφιστεί από τους μετόχους του ομίλου στον οποίο ήταν μεγαλομέτοχος και είχε πάρει αναγκαστική «μεταγραφή» σε μικρότερο εργολαβικό μαγαζί, αφού το όνομά του είχε εμπλακεί σε σκοτεινές υποθέσεις στα Βαλκάνια ενώ είχε χαρακτηριστεί ο «Εσκομπάρ του καρτέλ των εργολάβων» στην Ελλάδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου