ΕΛΛΑΔΑ

Διασωληνώθηκε ο βουλευτής ΝΔ Φίλιππος Φόρτωμας

διασωληνώθηκε-ο-βουλευτής-νδ-φίλιππο-233796

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, εισήχθη χθες Τετάρτη (28.12.2021) το βράδυ στη ΜΕΘ του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας καθώς νοσεί με κορονοϊό και παρουσίαζε έντονα συμπτώματα αλλά και χαμηλό οξυγόνο.

Οι γιατροί του νοσοκομείου έκριναν απαραίτητη τη διασωλήνωση του βουλευτή, καθώς ο ίδιος εισήχθη εσπευσμένα μετά την επιδείνωση της κατάστασής του από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο κ. Φόρτωμας είχε κάνει τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού και θα εμβολιαζόταν με την τρίτη μια από αυτές τις ημέρες, ωστόσο κόλλησε λίγο πριν προλάβει να κάνει την ενισχυτική δόση.

Τη σχετική ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του κ. Φόρτωμα έκανε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Γιάννης Μπούγας, και ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση στον βουλευτή.

«Οι βουλευτές της Κ.Ο της ΝΔ ευχόμαστε στον συνάδελφο βουλευτή Κυκλάδων #Φίλιππο #Φόρτωμα, που νοσηλεύεται με κορονοϊό στη ΜΕΘ του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας γρήγορη ανάρρωση. Οι σκέψεις και οι ευχές μας τον συνοδεύουν. Τον περιμένουμε σύντομα να επιστρέψει υγιής και δυνατός κοντά μας στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα», έγραψε ο κ. Μπούγας.

newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου