ΕΛΛΑΔΑ

Κακλαμάνης: Δεν παραιτούμαι από βουλευτής

κακλαμάνης-δεν-παραιτούμαι-από-βουλε-233331

Την πρόθεσή του να μην αφήσει τη βουλευτική του έδρα, παρά μόνον αν εκλεγεί δήμαρχος, εξέφρασε ο υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης.

«Τη χάρη να αδειάσω την έδρα μου στη Βουλή δεν θα την κάνω σε κανέναν παρά μόνο στο λαό», τόνισε ο κ.Κακλαμάνης, μιλώντας σήμερα στον Σκάι.

Υπογράμμισε, δε, ότι εν αντιθέσει με τον κ. Καμίνη, ο ίδιος δεν στηρίζεται από κανένα κόμμα. «Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει ο μόνος ανεξάρτητος είμαι εγώ», σημείωσε.

Ακόμη, ο κ.Κακλαμάνης, επεσήμανε ότι είναι υποψήφιος στην Αθήνα από το ’90, προσθέτοντας ότι η αγάπη του για την Αθήνα δεν είναι όψιμη. «Εγώ έμεινα ενεργός στο δημοτικό συμβούλιο, άλλοι έφευγαν», είπε.

Αναφορικά με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, δήλωσε ότι τον περίμενε «περισσότερο ακτιβιστή και πρόσθεσε ότι θα τον κρίνει μόνο όταν δει τι εννοεί συγκεκριμένα».

Σε ερώτηση για τον ποιον θα ψήφιζε στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, σε περίπτωση που η μονομαχία διεξαχθεί μεταξύ Καμίνη και Σακελλαρίδη, «εκτίμησε ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο και ότι θα περάσει κάποιος από τους προερχόμενους από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας υποψήφιους».

Μάλιστα, τόνισε ότι αν δεν περάσει ο ίδιος στον δεύτερο γύρο, προτίθεται να ψηφίσει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου