ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: 25χρονος έστειλε ροζ βίντεο πρώην κοπέλας του στην μητέρα και τον εργοδότη της

πάτρα-25χρονος-έστειλε-ροζ-βίντεο-πρώην-231579

Σοκ προκαλεί ακόμα μια υπόθεση revernge porn που βλέπει το φως της δημοσιότητας, μετά την καταγγελία μιας 23χρονης κοπέλας. Ο πρώην σύντροφός της φέρεται να διέρρευσε τα προσωπικά της στοιχεία σε site με πορνογραφικό υλικό, ενώ κοινοποίησε «ροζ» βίντεο τους στη μητέρα και τον εργοδότη της.

Η κοπέλα, όπως κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης, κατηγορεί τον 25χρονο πρώην σύντροφό της ότι ανάρτησε τα προσωπικά της στοιχεία σε site με πορνογραφικό υλικό. Ειδικότερα, κατά την διάρκεια της σχέσης τους (1,5 χρόνο) το ζευγάρι κάποια στιγμή αποφάσισε να βιντεοσκοπήσει ερωτικές του στιγμές και να αναρτήσει το βίντεο. Πληροφορίες του newsit.gr αυτό έγινε με την συγκατάθεση της 23χρονης.

Ωστόσο, όταν χώρισαν ο 25χρονος – όπως καταγγέλλει η κοπέλα – μπήκε στο site και άλλαξε τον τίτλο του βίντεο, προσθέτοντας το ονοματεπώνυμό της. Επίσης, ο πρώην σύντροφος της κοπέλας φέρεται να έστειλε το «ροζ» βίντεο στον εργοδότη και στη μητέρα της, συνοδευόμενο με διάφορα υβριστικά σχόλια.

Ο 25χρονος συνελήφθη στην Πάτρα, καθώς βρισκόταν στην αχαϊκή πρωτεύουσα και διώκεται για διαρροή προσωπικών δεδομένων και συκοφαντική δυσφήμιση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου