ΕΛΛΑΔΑ

Άρτα: Δικάζεται 35χρονος που παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικες μέσω social media

άρτα-δικάζεται-35χρονος-που-παρενοχλού-231313

Σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου στην Άρτα παραπέμφθηκε ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας. Κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας από ενήλικο μέσω διαδικτύου, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ανηλίκων.

Κατηγορείται ό,τι ευρισκόμενος στην Άρτα, από το 2012 έως το 2018, δημιούργησε ψεύτικους λογαριασμούς στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης facebook και instagram, που απεικόνιζε φωτογραφία ανήλικου αγοριού και με το ψευδώνυμο “spiro_50265”, επικοινωνούσε με ανήλικα κορίτσια και απέστειλε συνολικά 2.000 βίντεο και φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο!

Άλλοτε έστελνε τα γεννητικά του όργανα και άλλοτε έδειχνε βίντεο με τον ίδιο να αυνανίζεται στην οθόνη του κινητού του, και σε βιντεοκλήση μέσω της εφαρμογής viber, σε ανήλικες, κατοίκους Ρόδου.

Ο ίδιος εξεταζόμενος ομολόγησε τα όσα του αποδίδονται αποδεχόμενος ότι έχει δημιουργήσει λογαριασμούς σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (facebook, instaqram,) που απεικονίζουν φωτογραφία αγοριού, που στην πραγματικότητα δεν ήταν ο ίδιος. Τους λογαριασμούς τους διαχειριζόταν από συσκευή κινητού τηλεφώνου του.

Πώς αποκαλύφθηκε

Ομολόγησε ακόμη ότι από τότε που έφτιαξε τους λογαριασμούς έχει στείλει περίπου 2.000 βίντεο και φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο σε κορίτσια, δηλαδή άλλοτε έστελνε τα γεννητικά του όργανα και άλλοτε έδειχνε βίντεο να αυνανίζεται στην οθόνη του κινητού του τηλεφώνου.

Τα κορίτσια τα γνώρισε, όπως είπε, μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης και χρησιμοποιούσε την εξής μέθοδο:

Στην αρχή έκανε αιτήματα φιλίας μέσω facebook και instagram σε κορίτσια διαφόρων ηλικιών που τον ενδιέφεραν και αφού τον δέχονταν και κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, τους ζητούσε να μιλήσουν μέσω των εφαρμογών “messenger και viber” που διέθετε, όπου και κατά την διάρκεια της συνομιλίας τους τους έδειχνε μέσω βιντεοκλήσης αλλά και με φωτογραφίες τις προαναφερόμενες άσεμνες χειρονομίες.

Υπήρχαν, όπως είπε, κορίτσια που του έκαναν “μπλοκ” και άλλες που του έδειχναν κι αυτές με την σειρά τους τα γεννητικά τους όργανα.

Τελευταία φορά που το έκανε ήταν την 6η Δεκεμβρίου 2018 μέσω instagram και όταν η μητέρα της κοπέλας με την οποία συνομιλούσε τον απείλησε με μήνυση, φοβήθηκε και διέγραψε όλες τις φωτογραφίες από το κινητό του.

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου