ΕΛΛΑΔΑ

Καπραβέλος: Εξοργίστηκε με τα κορονοπάρτι της Πρωτοχρονιάς

καπραβέλος-εξοργίστηκε-με-τα-κορονοπ-229421

Μια απίστευτη έκφραση, που έλεγε ο παππούς του, χρησιμοποίησε ο Νίκος Καπραβέλος, διευθυντής στη Β’ ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου για να χαρακτηρίσει αυτούς που οργάνωσαν κορονοπάρτι την Πρωτοχρονιά, μην τηρώντας τα νέα μέτρα που είχαν ανακοινωθεί για να περιοριστεί η διασπορά του κοροναϊού.

«Θρηνούμε νεκρούς, χάνονται συνέχεια άνθρωποι. Αυτό δεν είναι λεβεντιά. Είναι λεβεντοκόπανοι, όπως έλεγε και ο παππούς μου», είπε ο Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας στο OPEN.

«Ο τρόμος ο δικός μου είναι η μεγαλύτερη πίεση στο σύστημα υγείας» είπε ο κ. Καπραβέλος. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν θα υπάρχουν νοσοκομεία, θα κλείσουν τα νοσοκομεία».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη ΜΕΘ Covid στο «Παπανικολάου»

Παράλληλα τόνισε πως και οι 48 ΜΕΘ στο «Παπανικολάου» είναι κατειλημμένες από περιστατικά COVID, ενώ πλέον λιγοστεύει το προσωπικό λόγω της επέλασης και της υψηλής μεταδοτικότητας της παραλλαγής Όμικρον.

Ο κ. Καπραβέλος έκανε λόγο και πάλι για υποχρεωτικό εμβολιασμό, ενώ εμφανίστηκε υπέρ της παράτασης του ανοίγματος των σχολείων, μέχρι «να δούμε πώς θα μεταφραστεί αυτή η πίεση των κρουσμάτων» σε νοσηρότητα και νοσηλείες, όπως είπε.

Αναφορικά με την περίπτωση της 16χρονης που διασωληνώθηκε, ο κ. Καπραβέλος σημείωσε ότι «ανταποκρίνεται στη θεραπεία», αλλά «ο δρόμος είναι μακρύς».

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου