ΕΛΛΑΔΑ

Δηλητηρίασαν με φόλα το τυφλό σκυλάκι που είχε διανύσει 10 χλμ για να γυρίσει στον άνθρωπο που την περιέθαλψε

δηλητηρίασαν-με-φόλα-το-τυφλό-σκυλάκι-227079

Το τυφλό αδέσποτο σκυλάκι στη Νάουσα, το οποίο είχε φύγει από δομή του δήμου και επέστρεψε στο σπίτι του ανθρώπου που πρώτος την φρόντισε, δυστυχώς δηλητηριάστηκε με φόλα και παρά τις προσπάθειές να κρατηθεί στη ζωή, το σκυλάκι δεν τα κατάφερε.

Με τον θάνατο να κυλά στις φλέβες της, μάζεψε όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει και κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι της ξανά.

Όπως λέει ο Δημήτρης Σιδηρόπουλος «βγήκε για την καθημερινή της βόλτα άργησε να επιστρέψει αρχίσαμε να την ψάχνουμε δεν τη βρίσκαμε τελικά γύρισε μόνη της στο σπίτι σέρνοντας ήρθε στην αυλή και εκεί πλέον παραδόθηκε….». Η σκυλίτσα, είχε συγκινήσει τους πάντες πριν από λίγες ημέρες, όταν το έσκασε από δομή του δήμου για να επιστρέψει στον άνθρωπο που πρώτος την εντόπισε και την μάζεψε από το δρόμο.

Έτσι αποφάσισε ο Δημήτρης Σιδηρόπουλος να την κρατήσει, δεν φανταζόταν όμως αυτό το άδοξο τέλος. Σύμφωνα με το ant1news, επί ώρες μαζί με τη σύζυγό του, προσπαθούσαν να την σώσουν. Συγκινεί μιλώντας για τις πρσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή: «Mιλήσαμε με γιατρό πήραμε φάρμακα όρους αντιβιώσεις το παλέψαμε. Για αρκετές ώρες μείναμε στο πλευρό της όμως τελικά δεν τα κατάφερε. Θέλαμε να περάσουμε ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αγάπης δυστυχώς όμως κάποιοι που αυτοαποκαλούνται άνθρωποι αλλά δεν είναι, δείξανε τον πραγματικό τους εαυτό. Ας ελπίσουμε πώς είναι το τελευταίο σκυλάκι που πεθαίνει έτσι….»

Σημειώνεται πως και πριν από 10 ημέρες, στην ίδια περιοχή, άλλα τρία σκυλιά δηλητηριάστηκαν από φόλες, με τους κατοίκους να καταφέρνουν να σώσουν μόνο το ένα.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου